Van online naar succesvolle fysieke winkelier…

By 11 januari 2015Geen categorie

Aan het woord is Adrian Croese van No Style is My Style. “Een paar jaar geleden ben ik, naast mijn baan, gestart met een webshop in opvallende shirts welke ik in Spanje tegen kwam. De webshop heb ik zelf gebouwd om kosten te besparen. Er kwam al snel veel vraag naar de shirts en heb toen besloten de collectie uit te breiden met meerdere in het oog springende kledingstukken met printen. De collectie is gericht op jongeren en laat zich omschrijven als uitermate stoer en opvallend; een nichemarkt in de kledingbranche. Echter, met de webshop had ik nauwelijks kontakt met mijn klanten. Om meer feeling met de markt te krijgen wilde ik een extra verkoopkanaal creëeren middels een Pop-up Store. Dit is zo’n succes gebleken dat ik er inmiddels voor gekozen heb om definitief een huurkontrakt af te sluiten.” Op mijn vraag wat zijn succes dan is, antwoordde Adrian: “De kosten van de winkel worden gedekt door de webshop. Wat je ziet is als winkeliers hier niet over beschikken, ze het erg moeilijk hebben. Daarnaast speel ik in op een nieuwe trend dus geen massa. In de huidige tijd is een nichemarkt zeer belangrijk,” aldus de tevreden ondernemer.