Retail Estate Solutions bemiddelt succesvol in Almere en Vlaardingen

By 6 oktober 2018popups

In winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen is sinds kort in een markant en opvallend hoekpand de modezaak Fashout gevestigd. Met bekende internationale topmerken zoals onder andere Guess, Pepe Jeans, Airforce en diverse Italiaanse merken hebben zij inmiddels een succesvolle formule neergezet. Zeer regelmatig wordt het aanbod ververst waardoor klanten een fijn ‘excuus’ hebben om de winkel te bezoeken en kwalitatieve kleding aan te schaffen van topmerken tegen bijzonder scherpe prijzen.

Dit is al de tweede vestiging die Retail Estate Solutions voor hen heeft bemiddeld. Het eerste pand is gevestigd in Almere Centrum waar zij inmiddels door hun succesvolle aanpak met aantrekkelijke prijzen voor merkkleding een permanente winkel hebben met bijzonder tevreden klanten die regelmatig terugkeren.
Naast het hoekpand van Fashout heeft Retail Estate Solutions damesmodezaak New Look XL kunnen plaatsen. Voor New Look een tweede vestiging in Liesveld. Waar de eerste vestiging een aanbod heeft in het middensegment met vooral jonge, state-of-the art kleding, vormt deze tweede winkel een mooie aanvulling door een groot aanbod in XL Damesmode. Een enorm gat in de markt waar zij nu inspringen, want de gemiddelde kledingmaat van de Nederlandse vrouw is 42/44. New Look kan dan ook met deze twee vestigingen in Vlaardingen een breed publiek met aantrekkelijke collecties aantrekken.

Uit het succes van deze bemiddelingen blijkt maar weer eens hoe belangrijk het is om de juiste ondernemer op de juiste plek te krijgen. Een zeer persoonlijke aanpak met gedegen begeleiding en advies op maat. Een totaalplaatje met alles erop en eraan. Niet alleen bezien door het oog van de vastgoedaanbieder, maar juist ook vanuit het oogpunt en de mogelijkheden tot slagen van de betreffende retailer. Want uiteindelijk is het de consument die bepaalt hoe succesvol een ondernemer wordt.